2023-2024 Yılı Okul Aile Birliği Katkı Payı Hesap Bilgileri

Sayın Veli,

2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılan değişiklikle okul öncesi eğitim kurumlarında  çocukların okulda geçirdikleri süredeki temel ihtiyaçlarını, öz bakım süreçlerini ve eğitim programının uygulanmasını desteklemek amacıyla katkı payı alınır, maddesi eklenmiştir.

Bu karar neticesinde Valiliğimizin ve İlçe Ücret Komisyon kararıyla okulumuzun aylık ücreti 550 TL olmuştur.

Yönetmelik gereği yarıyıl tatilinde ve ara tatilde ise aylık katkı payı tam olarak tahsil edilir.

Okula kayıt yaptıran, ancak hiçbir hizmet almadan kayıttan vazgeçen velilere ödedikleri katkı payı iade edilir.

Katkı payları Kasım ayı itibariyle toplanacaktır. Her ayın 1 i ile 5 i arasında aşağıdaki hesap numarasına gönderilecektir.  İsteyen veliler makbuz karşılığıyla idareye elden teslim edebilirler.

IBAN NO: TR43 0001 2001 3910 0016 1000 93

Alıcı Adı: PAZAR AHMET MESUT YILMAZ ANAOKULU AİLE BİRLİĞİ